
Alnatura
Alnatura BIO Lazacfilé bőrrel, fagyasztott
160 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Lazacfilé bőrrel
Legyen szó sütésről, párolásról vagy grillezésről – ezek a bio lazacfilék valódi élvezetet nyújtanak. A hal az ír nyugati partvidékről származik, ahol Naturland irányelvek szerint, biológiai akvakultúrában nevelkedik. Az intenzív mozgás a tengerben és az alacsony, köbméterenkénti sűrűség különösen feszes húsú halat eredményez. Az Alnatura Origin bőrös lazacfilék mélyfagyasztottak, és felengedés után ajánlott a bőrös oldalon is megsütni őket, mivel a bőr is ehető. Minden csomag két külön csomagolt filédarabot tartalmaz.
Elkészítés
Az kiolvasztott lazacfiléket hideg víz alatt öblítsd le, majd itasd szárazra.
- Serpenyős elkészítés: Hevíts fel sütésre alkalmas olajat. Először a bőr nélküli oldalt süsd közepes hőfokon kb. 10 percig. Ezután fordítsd meg a filéket, és a bőrös oldalt süsd további 10 percig, míg ropogós nem lesz.
- Sütőben történő elkészítés: Melegítsd elő a sütőt (felső-/alsó sütés: 200 °C). A lazacfiléket bőrös oldalukkal felfelé helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsire. Süsd a sütőben 15–17 percig.
Tárolás
-18 fokon fagyasztva tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Faj tudományos neve: Salmo salar
Termelési módszer: Tenyésztett
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Atlanti lazac |
Salmo salar |
Biológiai akvakultúrából származik |
Tápérték: 100 g
Energia | 838 kJ/201 kCal |
Zsír | 13 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.3 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0.08 g |
Élelmi rost | 0.5 g |
Allergének
Hal |