
Alnatura
Alnatura BIO Lazacfilé bőrrel, fagyasztott
160 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Lazacfilé bőrrel
Legyen szó sütésről, párolásról vagy grillezésről – ezek a bio lazacfilék valódi élvezetet nyújtanak. A hal az ír nyugati partvidékről származik, ahol Naturland irányelvek szerint, biológiai akvakultúrában nevelkedik. Az intenzív mozgás a tengerben és az alacsony, köbméterenkénti sűrűség különösen feszes húsú halat eredményez. Az Alnatura Origin bőrös lazacfilék mélyfagyasztottak, és felengedés után ajánlott a bőrös oldalon megsütni őket, mivel a bőr is ehető. Minden csomag két külön csomagolt filédarabot tartalmaz.
Elkészítés
Az kiolvasztott lazacfiléket hideg víz alatt öblítsd le, majd itasd szárazra.
- Serpenyős elkészítés: Hevíts fel sütésre alkalmas olajat. Először a bőr nélküli oldalt süsd közepes hőfokon kb. 10 percig. Ezután fordítsd meg a filéket, és a bőrös oldalt süsd további 10 percig, míg ropogós nem lesz.
- Sütőben történő elkészítés: Melegítsd elő a sütőt (felső-/alsó sütés: 200 °C). A lazacfiléket bőrös oldalukkal felfelé helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsire. Süsd a sütőben 15–17 percig.
Tárolás
Fagyasztva tárolandó.
Forgalmazó
Velká Pecka s.r.o.
Karolinska 654/2, 187 00 Prague 8 - Karlín
186 00 Prága 8 – Karlín
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Atlanti lazac |
Biológiai akvakultúrából származik |
Tápérték: 100 g
Energia | 838 kJ/201 kCal |
Zsír | 13 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.3 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0.08 g |
Élelmi rost | 0.5 g |
Allergének
Hal |