Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
Hozzávalók (2 szendvicshez)
- 1 üveg párolt vörös káposzta (kb. 400 g, lecsöpögtetve)
- 4 szelet kovászos kenyér vagy rozskenyér
- 100 g camembert sajt (vagy brie)
- 2 tk dijoni mustár
- Vaj vagy olívaolaj a sütéshez
Elkészítés
- 1Kenés és rétegezés: Kend meg a kenyérszeletek egyik oldalát dijoni mustárral. Erre halmozd a párolt vörös káposztát, majd szeleteld rá a camembert sajtot. Fedd le a másik szelettel.
- 2Sütés: Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat vagy hevítsd az olívaolajat. Süsd a szendvicseket közepes lángon mindkét oldalukon 3–4 percig, amíg a kenyér aranybarna és ropogós, a sajt pedig megolvad.
- 3Tálalás: Vágd félbe, és tálald friss salátával vagy savanyú uborkával.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!
