Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

Hozzávalók (2 szendvicshez)

  • 1 üveg párolt vörös káposzta (kb. 400 g, lecsöpögtetve)
  • 4 szelet kovászos kenyér vagy rozskenyér
  • 100 g camembert sajt (vagy brie)
  • 2 tk dijoni mustár
  • Vaj vagy olívaolaj a sütéshez

Elkészítés

  • 1
    Kenés és rétegezés: Kend meg a kenyérszeletek egyik oldalát dijoni mustárral. Erre halmozd a párolt vörös káposztát, majd szeleteld rá a camembert sajtot. Fedd le a másik szelettel.
  • 2
    Sütés: Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat vagy hevítsd az olívaolajat. Süsd a szendvicseket közepes lángon mindkét oldalukon 3–4 percig, amíg a kenyér aranybarna és ropogós, a sajt pedig megolvad.
  • 3
    Tálalás: Vágd félbe, és tálald friss salátával vagy savanyú uborkával.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

Hozzávalók (2 szendvicshez)