Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 380 g csirkecombfilé
  • 70 g baconszalonna
  • 4 db 21 cm átmérőjű kukoricatortilla
  • 4 szelet cheddar vagy gouda sajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 300 g paradicsom
  • 100 g pirospaprika
  • 4 evőkanál korianderlevél
  • 4 jalapeño paprika

HOZZÁVALÓK A QUESADILLA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ

  • 4 evőkanál tejföl
  • 4 evőkanál guacamole

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Sózd meg a hús mindkét oldalát, tedd forró grillre és mindkét oldalát óvatosan süsd készre. A kész sült húst hagyd pihenni egy vágódeszkán kb. 3 percig. Ezután vágd fél cm vastag szeletekre.
  • 2
    Szeleteld fel a paradicsomot, majd a jalapeño paprikát is vágd vékony szeletekre. Tisztítsd meg a paprikát, vágd ki a magos részt és a húsát vágd kb. fél cm vastag csíkokra. A szalonnát grillezd aranyszínűre.
  • 3
    A tortilla egyik felére tegyél paradicsomot, a szeletelt sült húst, paprikát, koriandert és 1 evőkanál guacamole-t. Ízlés szerint rakhatsz bele jalapeño paprikát is. Adj hozzá egy szelet szalonnát és 1 szelet sajtot, majd hajtsd félbe a tortillát.
  • 4
    A megtöltött és összehajtott tortillát tedd a forró grillre, fedd le és grillezd 2 percig.
  • 5
    Tejföllel és guacamoléval tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A QUESADILLA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ