Bertolli Pesto Rosso

185 g
 1 599 Ft 8 643 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Termékinformáció

A Bertolli Pesto Rosso egy eredeti olasz pesto. Az autentikus ízekért 4,5% extra szűz olívaolaj, Pecorino Romano és Grana Padano olasz sajtok és aszalt paradicsom felhasználásával készül. Hozzáadott cukor és ízesítő nélkül.

Használati útmutató

Keverj 2 kávéskanál Pesto Rosso-t a frissen főtt, forró tésztához.

Termelői információ

A Bertolli ma világszerte vezető márkaként ismert az olívaolajok között. 1865-ben, Toscanában születetett meg, amikor is egy kisvárosban, Luccában Francesco és Caterina Bertolli megnyitották boltjukat, ahol olívaolajat kínáltak. Azóta a Bertolli nemzetközi márkává fejlődött. A növekedés ellenére azonban a Bertollinál bizonyos dolgok nem változtak az idők folyamán sem. Megmaradt a tökéletesség iránti szenvedély – hiszen az olívaolajok továbbra sem csupán a Bertolli legismertebb, de egyben a legkedveltebb termékei.

A mediterrán táplálkozás fő hozzávalójaként az olívaolaj kulcs az egyszerű örömökhöz, amit az olasz gasztronómia nyújt. Az olívaolaj testesíti meg az olasz életmód, a jó ételek és a jó társaság nyújtotta örömöket, melyeket a meleg itáliai nap még élvezetesebbé tesz. Egy kevés Bertolli is elegendő ahhoz, hogy a leghétköznapibb ételeket is gasztronómiai különlegeséggé varázsoljuk.

Tárolás

Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után 4 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
H-1118 Budapest
Homonna utca 2-4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.