• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Bertolli Basilico tésztaszósz

400 g
 1 699 Ft 4 248 Ft/kg
Származási ország: Hollandia,

Bazsalikomos olasz tésztaszósz paradicsommal és extra szűz olívaolajjal.

Termékinformáció

A Bertolli Basilico tésztaszósz alapját a finom olasz paradicsom, a bazsalikom és egy kevés extra szűz olívaolaj adja. Soffritto alappal készül, ami apróra vágott zöldségek keveréke, amelyeket olajon óvatosan párolnak. Ezek a zöldségek képezik a szósz alapját, valamint intenzív és telt ízt adnak neki. Hozzáadott cukor nélkül. Nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőt.

Használati útmutató

Lassú tűzön melegítsd fel a szószt és tálald tésztával. 

Termelői információ

A Bertolli ma világszerte vezető márkaként ismert az olívaolajok között. 1865-ben, Toscanában születetett meg, amikor is egy kisvárosban, Luccában Francesco és Caterina Bertolli megnyitották boltjukat, ahol olívaolajat kínáltak. Azóta a Bertolli nemzetközi márkává fejlődött. A növekedés ellenére azonban a Bertollinál bizonyos dolgok nem változtak az idők folyamán sem. Megmaradt a tökéletesség iránti szenvedély – hiszen az olívaolajok továbbra sem csupán a Bertolli legismertebb, de egyben a legkedveltebb termékei.

A mediterrán táplálkozás fő hozzávalójaként az olívaolaj kulcs az egyszerű örömökhöz, amit az olasz gasztronómia nyújt. Az olívaolaj testesíti meg az olasz életmód, a jó ételek és a jó társaság nyújtotta örömöket, melyeket a meleg itáliai nap még élvezetesebbé tesz. Egy kevés Bertolli is elegendő ahhoz, hogy a leghétköznapibb ételeket is gasztronómiai különlegeséggé varázsoljuk.

Tárolás

Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtőszekrényben és 3 napon belül fogyaszd el. 

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
H-1118 Budapest
Homonna utca 2-4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.