Bertolli

Bertolli Cucina olívaolaj

500 ml
5 299 Ft 10 598 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bertolli Cucina olívaolaj

A Bertolli  extra szűz olívaolajok csak a legjobb minőségű, gondosan szelektált, olasz olívabogyókból készülnek, már több mint 140 éve. A Cucina olívaolaj 220 °C-ig hőálló, így ideális hal és hús  grillezésére és sütésére. Továbbá kiváló zöldségek, saláták és nyersételek elkészítéséhez is.

Termékinformáció

A Bertolli Originale minden ételhez illik és tökéletesen kiegészíti az egyes hozzávalók ízét.

Az olívaolaj 20 °C alatt zavarossá válhat, ennél alacsonyabb hőmérsékleten pedig szilárd pelyhek formálódhatnak benne. Ez a minőségére nincs hatással, szobahőmérsékleten az olaj újra kitisztul.

Termelői információ

Történetük 1865-ben Toszkánában kezdődött, amikor Francesco és Caterina Bertolli felfedezték nagy szenvedélyüket az olívaolaj előállítása iránt. Hatalmas hírük tehetségükről hamarosan elterjedt, és a családi házuk alatt, a gyönyörű Lucca városban nyitották meg első üzletüket. Mára nagy márkanévvé nőtték ki magukat, de ennek ellenére a termékek még mindig magukban őrzik az olasz konyha ismérveit. 

Tárolás

Fénytől és hőtől védd. Az olívaolaj 20°C alatti hőmérsékleten zavarossá válhat és 10˘C alatt fehér, szilárd darabkák kezdenek formálódni. 20°C-on az olaj újra kitisztul. Mindez nincs hatással a minőségére.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest, Homonna utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

finomított olívaolajokból és szűz olívaolajokból álló olívaolaj

Tápérték: 100 g

Energia3382 kJ/823 kCal
Zsír91 g
amelyből telített zsírsavak14 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g