Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Alnatura

Alnatura BIO Mustár, mérsékelten csípős

200 g
BIO
1 099 Ft 5 495 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura Bio Mustár, mérsékelten csípős

Ez a bio mustár tökéletes kísérője virslinek, steaknek és más grillezett ételeknek; a frissen őrölt mustármag gondoskodik a tökéletes fűszerességről. Az Alnatura közepesen csípős mustár fine dining konyhákban is használható, például szószok és mártogatósok ízesítésére.

Felhasználás - Káposztasaláta karamellizált sárgarépával

Elkészítési idő
15 perc előkészület + 15 perc elkészítési idő

Hozzávalók
2 fő részére

  • 300 g kelkáposzta
  • 1 csipet só (0,05 g)
  • 2 közepes sárgarépa (160 g)
  • 1 evőkanál vegyes mogyoróvaj (25 g)
  • 1 evőkanál almaecet (11 ml)
  • 1 teáskanál mustár (5 g)
  • 180 gramm kecskesajt
  • 50 g pekándió
  • 1 evőkanál sütőolaj (10 ml)
  • 1 evőkanál juharszirup (20 ml)

Elkészítés

  1. Megmossuk és előkészítjük a zöldségeket
    A kelkáposztát megmossuk, leveleinek vastag erezetét eltávolítjuk, a leveleket apró darabokra szedjük, megsózzuk, és kézzel összegyúrjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk.
  2. Elkészítjük az öntetet, és felkockázzuk a kecskesajtot
    Az öntethez a mogyoróvajat, az ecetet és a mustárt összekeverjük, sózzuk, és hozzáadjuk a kelkáposztát. A kecskesajtot felkockázzuk és a keverékhez adjuk.
  3. Megpirítjuk a pekándiót
    A pekándiót durvára vágjuk, és egy tapadásmentes serpenyőben nagy lángon 5 percig pirítjuk, majd félretesszük.
  4.  Megpirítjuk a sárgarépát és összeállítjuk a salátát
    A sárgaréparudakat olajon 5 percig pirítjuk. Vedd le kicsit a lángot, öntsd rá a juharszirupot a sárgarépára és hagyjd karamellizálódni. Díszítsük dióval és sárgarépával, és tálalhatjuk is.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
Mustármag20 %
Ételecet
Étkezési só
Kurkuma

Tápérték: 100 g

Energia392 kJ/95 kCal
Zsír6.2 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát1.6 g
amelyből cukor1 g
Fehérje4.4 g
2.9 g
Élelmi rost5.9 g

Allergének

Mustár
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.