Alce Nero

Alce Nero BIO Almaecet

500 ml
BIO
1 899 Ft 3 798 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Almaecet

Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban termesztett almából állítják elő. A nyersanyag kiváló minőségének köszönhetően ennek az organikus almaecetnek az íze intenzív. 

Az almaecet számos módon használható otthoni konyhai és háztartási célokra. Élelmiszerek ízesítésére, illetve tartósítására alkalmas. Emellett kozmetikumokai termékekbe is alkalmazzák, valamint vízzel higítva tisztitószerként is használható.

Termelői információ

Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételeket állítanak elő, amelyek a termőföldeket tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállakozással működnek együtt.

Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve folgalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak fogalalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.

Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.

Tárolás

Száraz,hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

VitalPlus Trade Kft.
Budapest, Vámház krt. 7, 1093, Magyarország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

almabor
Teljes savasság5 %

Tápérték: 100 g

Energia17 kJ/4 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0.9 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g