Prémium, Friss Physalis

100 g
1 399 Ft 13 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Kolumbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Érett, frissen szedett gyümölcsök, egyenesen Kolumbiából repülővel érkeztetve!

Más néven, földicseresznyének nevezik. A mediterrán tájakon ízletes termése miatt kedvelt növény.

Termése kicsi, roppanós finomság. Külsőre olyan, mint egy kis bogyó, hasonló a cseresznyéhez. Méretekben eltérhet, színe az érési foktól függ - kezdetben a gyümölcs zöld, a betakarítási időszakra fényes narancssárga színű lesz, ekkor lesz ehető állapotában a gyümölcs.  

*A kép illusztráció.

Felhasználása

Mivel ez a gyümölcs nem tartalmazza a szokásos külső "köpenyét" azaz a héját, így nem kell megpucolni, már ehető is a gyümölcs.
Fogyaszthatjuk nyersen, gyümölcssalátákat, pudingokat, lekvárokat is készthetünk belőlük! Van aki kompótként vagy aszalványként használja fel. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Termelői információ 

A Juan Matas s.a.s Fruit egy családi vállalkozás, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek kertészetben és gyümölcstermesztésben, különös tekintettel a Mangosztánra és Rambutánra. 
Kolumbia keleti síkságain találhatók. Körülbelül 7000 ültetett mangosztán fájuk van, amelynek fele már termési időszakban van. 
Kíváló minőségű, ízű, méretű és gyönyörű gyümölcsöket kínálnak a nemzetközi zöldség-gyümölcs piac számára.
Novényeik "Global Gap" tanúsítványnal rendelkeznek és Ők az egyetlen vállalkozás Kolumbiában, akik organikus mangosztán és és GRASP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsanak az vásárlóknak és ezzel egyidejűleg fejlesztik a régiójukat, hogy javítsák az alkalmazottak és a családtagok életminőségét.
A csomagoló és minőségügyi csapatuk rengeten tapasztalattal rendelkeznek a gyümölcsök terén.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.