Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
1 ADAGNépszerű

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 kg gyümölcs (lehet fagyasztott is)
  • Kb 15 g zselésítőszer

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Édesítés a gyümölcs édességétől függően használható, de el is hagyható. Alaposan megmosott, majd szárított darált aszalvánnyal (pl, datolya, aszaltszilva, mazsola, stb) is édesíthető.
  • 2A gyümölcsöt átválogatjuk, alaposan megmossuk, daraboljuk, majd egy főzőedénybe öntjük. Addig főzzük a gyümölcsöt a kimért pektinnel, amíg a víz nagy része nem távozik, majd botmixerrel a kívánt állagra törjük a gyümölcsöt.
  • 3Nagyon alaposan elmosott és kifőzött kis űrtartalmú üvegekbe töltjük a lekvárt még forrón, az üveg tetejéig. Majd rátesszük az új tetőt, és fejre fordítjuk. Így tesszük 1 napra meleg helyre (dunsztoljuk) majd hűvös száraz helyen tároljuk! Felbontás után 3-4 napon belül el kell fogyasztani.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK