Haas

Haas Natural étkezési keményítő

250 g
599 Ft 2 396 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Haas Natural étkezési keményítő gluténmentes, s használatával a habaráshoz nem lisztet használunk, így az ételnek sokkal lágyabb, kellemesebb íze lesz, sőt az étel energiatartalma is csökkenthető.

  • Sütéshez: a sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverd el, és szitáld át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott lisztmennyiség 1/4-1/2-ét a pótold étkezési keményítővel.
  • Főzéshez: Az étkezési keményítővel történő sűrítés gyors és egyszerű. A sűrítés nem rántással készül, ezért kevesebb zsiradék kerül az ételbe. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverd tejsimára és állandó keverés közben add a forró ételhez, majd egyszerre forrald fel.
  • Fontos: az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzd hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.

Leírás

Étkezési keményítő.

Termékinformáció

Bármely sütemény különlegesebbé tehető, ha gyümölcsszószt készítünk mellé. Gyümölcsszószoknál általános arány a következő: 20 dkg gyümölcs, 2 teáskanál Haas Natural Étkezési keményítő, 5 dkg porcukor, 1 dl víz vagy gyümölcslé.

Elkészítése: A gyümölcsöt kevés vízzel forrald fel. A keményítőt, cukrot és az 1 dl vizet vagy gyümölcslevet keverd össze alaposan egy tálban, majd  add az előzőleg felforralt gyümölcshöz és ezt együtt forrald fel. Ízesítheted egy pici fahéjjal is. Ügyelj rá, hogy csak nagyon rövid ideig forrald, majd vedd le a tűzről, különben a keményítő hatása csökken.

Termelői információ

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 1915 óta kompetens a sütési és főzési segédanyagok, konyhai portermékek előállításában. A hagyományos, klasszikus konyhai segédanyagok mellett termékpalettájukat folyamatosan új és különleges termékekkel gazdagítják, melyek segítségével időt és energiát takaríthatsz meg a konyhában, és percek alatt készíthetsz valami finomságot, a Haas Natural termékeikkel pedig nagyon könnyedén ízletes gluténmentes finomságokat is. 

A Haas Natural termékeiken megjelenik a nemzetközi, jól ismert, gluténmentes termékeket jelölő védjegy, mely egyedi regisztrációs számot is tartalmaz, ad egy plusz garanciát a fogyasztóknak, hogy ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Lisztérzékeny Egyesületek Szövetsége által meghatározott szigorú követelményeknek.

A Haas fejlesztési törekvéseire és jó hírnevére mindig pozitív visszajelzés a Superbrands díj elnyerése. Ezért is érdemes megemlíteni, hogy a független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Haas márkát 2018-ban 9. alkalommal is érdemesnek találta a védjegy viselésére.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kukoricakeményítő

Tápérték: 100 g

Energia1470 kJ/346 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát86 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Tej
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.