MONIN

Monin vanília szirup

250 ml
2 099 Ft 8 396 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Monin vanília szirup

Termékinformáció

A Monin vanília szirup illata egzotikus környezetbe varázsol. A világ legkiválóbb vanília szirupját a legkiválóbb vanília esszenciából kell készíteni. Több mint 90 éve a MONIN Madagaszkár szigetéről származó prémium vanília kivonatot használ. Ez a színtiszta esszencia adja a MONIN Vanília szirup kiválóságát, melyet receptjeid elkészítésekor Te magad is értékelsz. Fedezd fel, hogy a méltán népszerű MONIN Vanília szirup hogyan javít fel gyakorlatilag bármely italt!

Termelői információ

100 év tapasztalattal a háta mögött a MONIN vált a legnagyobb választékú márkává a több mint 140 ízével a több mint 140 országban! 1912-ben George Monin megalkotta a márkát a franciaországi Bourge-ban. A márka akkori szlogenje a: „szenvedéllyel a minőségért”. A minőség a mai napig meghatározó fogalom a cég életében, ahol minden üvegen szerepel a lot szám, így visszakövethető, hogy milyen anyagokból és ki által lett elkészítve az adott termék. A MONIN termékek nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, ennek ellenére hosszú szavatossági idővel rendelkeznek (3év). Természetes alapanyagokat tartalmaznak, magas gyümölcstartalommal- válogatott gyümölcsökből. Édesítő szerként 100%-ban nádcukrot használnak.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/monin.jpg

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Panna Cocktail Kft.

Nagytarcsa, Nádas út 2, 2142


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.