MONIN

Monin karamell szirup

250 ml
2 099 Ft 8 396 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Monin karamell szirup

Termékinformáció

A Monin karamell szirup erőteljes illata nagyon jellegzetes. A pirított karamell íz karamell kifejezés karamellizált cukrot jelent, hagyományosan egy edényben kevés vízzel olvasztják a cukrot. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásából kapja. A karamellt alap ízként élvezik, melyet más ízekkel harmóniában is használnak. A sokoldalú MONIN Karamell sziruppal számtalan csodás italt készíthetsz. Kávékülönlegességekhez, koktélokhoz, desszertekhez és főzéshez is kiváló!

Termelői információ

100 év tapasztalattal a háta mögött a MONIN vált a legnagyobb választékú márkává a több mint 140 ízével a több mint 140 országban! 1912-ben George Monin megalkotta a márkát a franciaországi Bourge-ban. A márka akkori szlogenje a: „szenvedéllyel a minőségért”. A minőség a mai napig meghatározó fogalom a cég életében, ahol minden üvegen szerepel a lot szám, így visszakövethető, hogy milyen anyagokból és ki által lett elkészítve az adott termék. A MONIN termékek nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, ennek ellenére hosszú szavatossági idővel rendelkeznek (3év). Természetes alapanyagokat tartalmaznak, magas gyümölcstartalommal- válogatott gyümölcsökből. Édesítő szerként 100%-ban nádcukrot használnak.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Panna Cocktail Kft.

Nagytarcsa, Nádas út 2, 2142


Termékinformációk                                                
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
víz
természetes aroma
Étkezési sav (citromsav)
Szinezék E150a

Tápérték: 100 ml

Energia1349 kJ/323 kCal
Zsír79.3 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor79.3 g
Fehérje0 g
0.03 g
Élelmi rost g