Heinrichsthaler

Heinrichsthaler Tilsiter Laktózmentes szeletelt sajt 45%

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 30 NAPIG

 899 Ft 5 993 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Németország,

Termékleírás

Laktózmentes szeletelt sajt 45%-os zsírtartalommal. A Tilsiter sajt egyike a legnépszerűbb európai sajtoknak. Sok országban gyártják és világszerte értékelik a fűszeres ízét és a gazdag aromáját.

Termelői információ

A Heinrichsthaler a legjobb minőségű friss tejből, kiváló alapanyagokból és a környezettudatos, felelősségteljes előállítási módszerekkel készíti egész, szeletelt és reszelt sajtjait. A natúr és klasszikus ízek mellett olyan különlegességek is szerepelnek kínálatukban, mint például a sörsajt, a medvehagymás, a chilis vagy a görögszéna magos sajt.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

Forgalmazó

White Lake Kft.
2040 Budaörs, Vak Bottyán u. 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.