• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Folyékonyan beszélünk az egészséged nyelvén

A levesben az a jó, hogy egy forró tányér levesbe sűrítve simán belakmározod, amit amúgy magában nem bírnál megenni. A csupa tápanyagot magában foglaló alaplevekkel pedig rengeteg féle ételt gazdagíthatsz gyorsan és praktikusan. Próbáltad már az Alaplé Bár 15 órán keresztül főzött, adalékanyag-, tojás- tej- és gluténmentes angus alaplevét, amelynek minden decilitere 2000 mg kollagént tartalmaz?

Kinyitjuk a szemed... a világra

Hogy mi a különbség kávé és kávé között? Kóstold végig a világ legjobb ültetvényeiről származó specialty kávékat és megtudod! Tele vagyunk kávé-különlegességekkel, úgyhogy a bögréd is tele lesz velük: a fekete örök klasszikus, főleg, ha minőségi.