Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Vajon hány kiló termés fér el egy palackban?

Hiába szereted a gyümölcsöket és zöldségeket, a napi ajánlott vitaminbevitelt elég nehéz bevinni természetes módon (kiéve, ha nem vagy kisgömböc), nem beszélve arról, hogy ez mennyibe kerülne. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és költséghatékonyabb a nagy részét meginni, igaz? Ajánljuk például a sajátmárkás Pappudia frissen préselt, barátságos árazású gyümölcsleveit és a 100%-os gyümölcs- és zöldségtartalmú, adalékmentes La Verde smoothie-ját most 20% kedvezménnyel!

 

Jó érzés kiázni a forró vízben (a filternek is)

A teázás nem csak folyadékpótlás, hanem egy kellemes randevú magaddal. Jót tesz a testednek és a lelkednek is, és bizonyos gyógynövények az ilyenkor gyakori megfázáson is segítenek. Greenfield Cherry Blossom gyümölcsteánk akciós ajánlatának senki sem tud ellenállni: vedd elő a kedvenc bögréd és válogass széles tea-felhozatalunkból – és szerezd be hozzá a legszuperebb kiegészítőket is!