Okos döntés

GAL

GAL Magnézium-biszglicinát, 90 kapszula

84 g
Kedvezmény vége: 2. 28.
4 489 Ft 
53 440 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

GAL Magnézium-biszglicinát, 90 kapszula

A Gal Magnézium-biszglicinát termék nagyszerű készítmény többek között a sportteljesítmény, izommunka javítására, stressz ellen, a jobb alvás, energikusabb nappalok érdekében. 

A magnézium támogathatja az idegrendszer, a csontok és izmok megfelelő működését, a fogak egészségének megőrzését.  A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a szív- és érrendszer normál működéséhez.

Fogyasztási javaslat

Napi 2-4 kapszula. Legjobb 1-et vagy 2-t lefekvés előtt, akár éjjeli gyomorégés esetén is segíthet, illetve az alvásban is.   Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. 

Termelői információ

Termékeik fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartják és alapanyag választásaikat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrnek meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Forgalmazó

GAL SynergyTech Zrt.
1076 Budapest, Sajó u. 4-8. fszt. 01/Ü.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Magnézium-biszglicinát100 %
Zselatin
Kapszulahéj