Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Hosszabbodó árnyékok, hűvösebb szelek, orrfolyós gyerekek és tüsszögős reggelek. Ilyenkor igazi vigaszt nyújt egy forró tea. Ne felejtsd el az immunrendszered erősítését sem: ebben segítenek a GAL, a Szafi és a Vegnum termékcsaládok innovatív vitaminjai és táplálék-kiegészítői, és persze a finom, tápanyagdús smoothie-k és gyümölcslevek. Mi az, ami nálad vagy gyermekednél elengedhetetlen az őszi időszakban, és segít megelőzni vagy legyűrni a megfázást? Velünk bevethetsz mindent az egészségetek érdekében, hiszen tudod, hogy minden szükséges kelléket kiviszünk akár 90 percen belül!

Immunerősítés, ahogy a nagykönyvben meg van írva

Segítünk, hogy ne robbanj le a téli időszakban: Problád ki a Szafi Life glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes, vegán újdonságait, a Vegnum természetes alapanyagú, klinikailag igazolt hatékonyságú és ellenőrzött forrásból származó étrendkiegészítőit, vagy a természetből vett arányokkal dolgozó, innovatív GAL prémium termékeit remek áron.