GAL

GAL K-komplex+D3-vitamin, 500 mcg K-komplex + 4000 NE D3 x 60 adag

20 ml
3 389 Ft 169 Ft/ml

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

GAL K-komplex+D3-vitamin, 500 mcg K-komplex

D3-, K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel. BIO- és RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból. Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer egészséges működéséhez, a csontok megerősítéséhez, a tumorok és az autoimmun betegségek megelőzéséhez.

Fogyasztási javaslat

Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverd! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Termelői információ

Termékeik fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartják és alapanyag választásaikat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrnek meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Forgalmazó

GAL SynergyTech Zrt.
1076 Budapest, Sajó u. 4-8. fszt. 01/Ü.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Organikus (bio) MCT-olaj
Bio pálmaolaj
Bio kókuszolaj
fillokinon
k1-vitamin
kolekalciferol
d3 vitamin
Menakinon-7
K2-vitamin
Természetes antioxidáns
e-vitamin
Kevert tokoferolból