Okos döntés

GAL

GAL C-komplex, 1333 mg C-vitamin x 45 adag (90 kapszula)

85 g
Kedvezmény vége: 2. 28.
3 771 Ft 
44 365 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

GAL C-komplex

C-vitamint és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák. E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A C-vitamin hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének növeléséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a szív- és érrendszer egészségéhez.

Fogyasztási javaslat

Naponta 2 x 1 db kapszula ajánlott étkezéskor. Legideálisabb, ha elosztjuk a nap folyamán, azaz étkezésenként 1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 2 db. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. 

Termelői információ

Termékeik fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartják és alapanyag választásaikat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrnek meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Forgalmazó

GAL SynergyTech Zrt.
1076 Budapest, Sajó u. 4-8. fszt. 01/Ü.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

E300 - L-aszkorbinsav
c-vitamin
Zselatin
Citrus-bioflavonoid-komplex
Vörös szőlőhéjkivonat
Vörös szőlőmagkivonat
Feketebors-kivonat