• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Immunerősítés, ahogy a nagykönyvben meg van írva

Segítünk, hogy ne robbanj le a téli időszakban: Problád ki a Szafi Life glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes, vegán újdonságait, a Vegnum természetes alapanyagú, klinikailag igazolt hatékonyságú és ellenőrzött forrásból származó étrendkiegészítőit, vagy a természetből vett arányokkal dolgozó, innovatív GAL prémium termékeit remek áron.

 

Vajon hány kiló termés fér el egy palackban?

Hiába szereted a gyümölcsöket és zöldségeket, a napi ajánlott vitaminbevitelt elég nehéz bevinni természetes módon (kiéve, ha nem vagy kisgömböc), nem beszélve arról, hogy ez mennyibe kerülne. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és költséghatékonyabb a nagy részét meginni, igaz? Ajánljuk például a sajátmárkás Pappudia frissen préselt, barátságos árazású gyümölcsleveit és a 100%-os gyümölcs- és zöldségtartalmú, adalékmentes La Verde smoothie-ját most 20% kedvezménnyel!