• Kedves Kiflis! 04.02.-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 400 g lágy kecskesajt
  • 50 g cukor
  • 100 g mogyoró, mandula, vagy kesudió
  • 100 g madársaláta
  • 2 körte
  • 1 lime
  • 50 ml olívaolaj

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ

  • Szilikonos sütőpapír

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A cukrot egy kanál vízzel forraljuk fel, majd keverés nélkül addig főzzük, míg szép borostyán színű karamellt nem kapunk. Ekkor szórjuk bele a magvakat és azonnal öntsük ki egy kiterített szilikonos zsírpapírra.
  • 2Ha kihűlt, törjük össze mozsárban, de ne túl apróra.
  • 3A kecskesajtból formázzunk golyókat, ha jól lehűtjük, könnyebb dolgunk lesz.
  • 4A golyókat forgassuk a kész grillázsba.
  • 5A dresszinghez a lime levét facsarjuk ki, sózzuk meg, majd öntsünk hozzá 50 ml extra szűz olívaolajat.
  • 6A körtét hámozzuk meg, vágjuk cikkekre és pár csepp limelével forgassuk össze.
  • 7A bonbonokat a megmosott madársalátával, a körtecikkekkel és a dresszinggel tálaljuk.
Kifli tipp
A körtét hámozás után forgassuk össze citrus levével, így nem fog oxidálódni és szép világos marad a citrusokban lévő aszkorbinsav antioxidáns hatása miatt. A grillázs bármilyen magvakkal elkészthető, dióval, mogyoróval, kesu- vagy makadámdióval vagy ezek keverékével is.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ