Jókenyér

JÓkenyér Wellness kovászos zsemle

70 g
209 Ft 2 986 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 177 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Wellness zsemle alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került a zsemlékbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, - mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője - pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat.  A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait.  A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ludwig & Mentesi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
Ivóvíz
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt
szójapehely
teljes kiőrlésű rozskovász
napraforgóbél
Zabpehely
frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt
Búza előtészta
Tengeri só
Élesztő
napraforgóolaj

Tápérték: 100 g

Energia1320 kJ/313 kCal
Zsír8.03 g
amelyből telített zsírsavak0.31 g
Szénhidrát45.88 g
amelyből cukor0.15 g
Fehérje3.28 g
12.71 g
Élelmi rost1.33 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Hal
Földimogyoró
Tej
Diófélék
Zeller
Nyomokban tartalmazhat:
Szójabab
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.