
chocoMe
chocoMe Szarvasgombás mandula tejcsokoládéval
120 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
chocoMe Szarvasgombás mandula tejcsokoládéval
Autentikus finomság, mély szarvasgomba íz, amely klassz kombinációt alkot a Valencia mandulával és a tejcsokoládéval, mely a Bahia régióból származó brazil kakaóbabokból készült.
Kakaó szárazanyag legalább 53%.
Ebben a Raffinée-ben két egészen különleges alapanyag találkozik. A blansírozott valenciai mandula ugyanis – roppanós állaga és karakteres íze miatt – az egyik legértékesebb fajtája a manduláknak. Erre a pörkölt mandulára kerül fel a szarvasgomba. Az általunk használt Aestivum szarvasgomba igazi gasztronómiai exkluzivitás, amit leginkább fűszerezéshez használnak. Rendkívüli aromája miatt fontos a mértékletesség, ám megfelelő mennyiségben használva fantasztikus ízkombinációk hozhatók létre.
Termelői információ
A 2010-ben alapított márkánál minden egyes terméküket nagy elhivatottsággal és szakértelemmel készítik. Budapesti manufaktúrájuk 30 fős csapatával napról napra magas minőségre törekszik, amit a szenvedély és az alázat, a páratlan minőségű, kizárólag felső kategóriás alapanyagok, és a folyamatos innováció tesz lehetővé. Büszkék arra, hogy csokoládéik saját manufaktúrájukban, egytől egyig kézzel készülnek, és minden évben kiemelkedő eredményekkel mérettetnek meg a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyeken.
A tökéletes csokoládé páratlan minőségű alapanyagokat követel: ezért használják a francia Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry és a belga Callebaut csokoládégyártó vállalatok 100% kakaóvaj tartalmú, felső kategóriás csokoládé alapanyagait, és ezért szerzik be a különböző feltéteket válogatott német, olasz és francia beszállítóktól.
Számos termelővel személyes, közvetlen kapcsolatot ápolnak, legyen szó manduláról, mogyoróról, pisztáciáról: a leghíresebb, olasz termőterületek szüretein ők maguk is több alkalommal megfordultak és kivették a részüket a munkából.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Gyártó
chocoMe Kft.
1135 Budapest,
Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Tejcsokoládé | 65 % |
| Kakaómassza | |
| Barna cukor | |
| Kakaóvaj | |
| Teljes tejpor | |
| Madagaszkári vanília | |
| Szarvasgombás Valencia mandula | 33 % |
| Valencia mandula | |
| Nádcukor | |
| nyári szarvasgomba | |
| Só | |
| Szarvasgomba aroma | |
| Shellac | |
| La Vera” paprika | |
| Kakaópor | |
| Kakaópor | |
| E501 - Kálium-karbonátok |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2476 kJ/597 kCal |
| Zsír | 46.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 19.9 g |
| Szénhidrát | 26 g |
| amelyből cukor | 22.9 g |
| Fehérje | 14.4 g |
| Só | 0.39 g |
| Élelmi rost | 8.1 g |
Allergének
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Szezámmag |