
chocoMe
Akkeson, Madagascar étcsokoládé fagylalt, madagaszkári Voatsiperifery vadborssal
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Akkeson, Madagascar étcsokoládé fagylalt, madagaszkári Voatsiperifery vadborssal
Madagaszkári kakaóbabból készített fagylalt Voatsiperifery vadborssal
A madagaszkári kakaóbab egzotikus, frissítően citrusos aromáját a szintén Madagaszkáron vadon termő Voatsiperifery bors fűszeressége emeli ki, kifinomult és elegáns kombinációban.
A chocoMe Atelier fagylaltok nem kompromisszumos termékek – és ezt nemcsak az ízek, hanem a készítés módja is igazolja. Minden receptet Ők maguk állítottak össze alkotóelemenként, teljes kontrollal a összetevők felett, kizárólaglokális gazdaságokból származó pasztőrözött tejjel és valódi tejszínnel dolgoznak – teljesen adalékanyag mentesen. A bean-to-bar csokoládék után most a fagylalt világában is rávilágítanak, hogyan születik gasztronómiai élmény az alapanyagok tiszteletéből és a szenvedélyből. A chocoMe Atelier fagylaltokkal új ízeket, új hangulatokat, és egy új történetet kínálnak.

Termelői információ
Mészáros Gábor, a chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz.

Annak érdekében, hogy minél mélyebb gyökerekből ismerhesse meg a kakaóbabok eredetét és az érzékszervekre gyakorolt hatásának gazdagságát, és elsajátítsa, hogyan kell a legjobb minőségű kakaóbabot termeszteni, a közelmúltban számos kakaóültetvényt látogatott meg és olyan farmereket keresett fel a Karib-térségben, akik rengeteg szaktudással rendelkeznek ezen a téren. A termőterületek feltérképezését, a kakaóbabok és különböző csokoládémasszák kóstolását követően egy kicsi, de annál professzionálisabb, Párizs melletti csokoládélaboratóriumban megalkotta azt az egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládémassza receptúrát, amely felejthetetlen élményt nyújt minden egyes chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor.
Tárolás
Szállítás és tárolás: -18°C alatt, száraz helyen. A termék nem fagyasztható vissza!
Forgalmazó
chocoMe Kft.
1135 Budapest, Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Tej | |
| kakaóbab | |
| Cukor | |
| Sovány tejpor | |
| Tejszín | |
| Kakaópor | |
| Kakaóvaj | |
| Növényi rost | |
| Tejfehérje | |
| Vadbors | 0.3 % |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| E501 - Kálium-karbonátok | |
| Stabilizátor | |
| E407 - Karragén |
Tápérték: 100 g
| Energia | 796 kJ/191 kCal |
| Zsír | 10.1 g |
| amelyből telített zsírsavak | 6 g |
| Szénhidrát | 17 g |
| amelyből cukor | 16 g |
| Fehérje | 5.5 g |
| Só | 0.12 g |
| Élelmi rost | 4.9 g |
Allergének
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Diófélék |
| Szezámmag |