
chocoMe
Atelier Åkesson kakaóbabból készült étcsokoládéval bevont szicíliai mandula madagaszkári vadborssal fűszerezve
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Atelier Åkesson kakaóbabból készült étcsokoládéval bevont szicíliai mandula madagaszkári vadborssal fűszerezve
A Madagaszkárról származó kakaóbabból készített étcsokoládét egy szintén Madagaszkár őserdeiből származó nagyon ritka fűszerrel, a kézi szüretelésű Voatsiperifery vadborssal fűszerezik. A bors komplex és intenzív aromával rendelkezik, amelyet gyakran fás, földes és virágos jegyek kombinációjaként írnak le, enyhén citrusos és édeskés tónusokkal. A fűszerezett csokoládémasszával Szicília egyik legjobb manduláját, az Avola‑i Tuono típusú mandulát drazsírozzák.
Kakaó szárazanyag tartalom: 69%.
A kakaóbab termelőhelye: Sambirano, Madagascar


Termelői információ
A chocoMe Atelier a világhírű chocoMe kifinomult, de mélyen professzionális testvére, amely szigorúan a kakaóbabtól a tábláig terjedő termékekre összpontosít, szemben a chocoMe-vel, amely kézzel-, kiváló minőségű csokoládé couvertúrákból készített díjnyertes drazséinak, táblás- és töltött csokoládéinak köszönhetően vált nemzetközileg ismertté.
Mindkét márka ugyanazt a célt tűzte ki maga elé: a tökéletes csokoládé megalkotását. Ennek eszközei a szenvedély, az alázat, a lehető legmagasabb minőségű alapanyagok – beleértve az etikusan beszerzett babokat és az egzotikus fűszereket –, valamint a folyamatos innováció mind a tudás, mind a technológia terén.
Az utóbbi évtizedben Mészáros Gábor, a márka alapítója, különböző mesterkurzusokon, és számos kakaóbabszüreten vett részt a világ minden táján, ahol a legjobbaktól tanulhatott. Néhány régió, ahol megfordult: Venezuela, Nicaragua, Costa Rica, Grenada, Panama, Jamaica, St. Lucia.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Gyártó
chocoMe Kft.
1135 Budapest,
Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Étcsokoládé | 65 % |
| kakaóbab | |
| Cukor | |
| Kakaóvaj | |
| Mandula | 33 % |
| Kakaópor | |
| Kakaópor | |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| E501 - Kálium-karbonátok | |
| Vadbors | 0.5 % |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2240 kJ/541 kCal |
| Zsír | 39.8 g |
| amelyből telített zsírsavak | 12.5 g |
| Szénhidrát | 22.5 g |
| amelyből cukor | 20.9 g |
| Fehérje | 13.9 g |
| Só | 0 g |
| Élelmi rost | 18.6 g |
Allergének
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Tej |
| Szezámmag |