-20 %

Hajdúhús

Sertés Máj

kb 1,25 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

Kedvezmény vége: 2. 27.

kb

 2 000 Ft kb 2 500 Ft
1 599 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sertés Máj Védőgázas csomagolásban

Garantáltan friss KMS minősítésű húsok a vágóüzemből. A sertéshúsnak is fontos szerepe van a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban. A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élmény, tápanyaggazdagsága miatt táplálkozásunk szerves része, fontos zsír-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrásunk.  A sertéshús egészséges.

A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít. A májat nemcsak frissen elkészítve ehetjük, de készíthetünk belőle pástétomot , májkrémet, hurkát is.

Felhasználási javaslat

Fogyasztás előtt alapos hőkezelés szükséges!

Termelői információ

A Hajdúhús 2000 Kft. családi vállalkozás keretein belül 1998. március 23-án alakult meg. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel 50 éves szakmai tapasztalattal és a szakma iránti elhivatottsággal vezeti a vállalatot. A Vágóállat és Hús Terméktanács elismert elnökségi tagja, munkája jelentősen hozzájárul a Húsipari ágazat fejlődőséhez. Vállalatuk Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozása, mely az EU-s követelményeknek és az európai szabványoknak megfelelő magas színvonalú termelést produkáló vágóhidat működtet, mely belföldi és exportértékesítést végez. Az üzemnek napi 2000 darab sertés vágására, csontozására, darabolására van engedélye.

A Hajdúhúsnál évről évre jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósítanak meg: 2017 tavaszán megnyílt új, közel 1100 m 2 -es feldolgozó üzemük, ahol az általuk feldolgozott sertéshúsból, korszerű technológiával, minőségi késztermékeket gyártanak. Legutóbbi beruházásuk 2022-ben fejeződött be, melynek keretében egy új, mintegy 10000 m 2 -es feldolgozó-, csontozó-és fagyasztó üzemrész épült. A termékek előállítása során az élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon- követhetőségi, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeket szigorúan ellenőrizzük. Tisztelik és szeretik a hagyományokat és büszkék arra, hogy termékeik évek ótatradicionális recept alapján, hagyományos eljárással készülnek kifogástalan alapanyagból.

Tárolás

0-+3 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Hajdúhús 2000 Kft.
4030 Debrecen Diószegi út 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Sertés máj