Galbani

Galbani mozzarella

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
 529 Ft 5 290 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Csehország,

Termékleírás

A Mozzarella klasszikus olasz sajt, friss, tejes ízzel. Hagyományosan paradicsommal és bazsalikommal fogyasztják "Caprese" salátaként, de forrón is ehető, melegszendvicsben, paniniben vagy tésztaételekben tálalva. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Termelői információ

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

 

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

KLATOVY
Za Tratí 640, 339 01 Klatovy, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.