- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- További termékek és márkák
- Receptek
A Mozzarella klasszikus olasz sajt, friss, tejes ízzel. Hagyományosan paradicsommal és bazsalikommal fogyasztják "Caprese" salátaként, de forrón is ehető, melegszendvicsben, paniniben vagy tésztaételekben tálalva.
Vegetáriánusok is fogyaszthatják.
OLASZORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ KEDVENCE
A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco-tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak, méghozzá a ”robiola” fajtára specializálódtak. A Galbani évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést. Friss sajt, kéksajt, kemény sajt… a gyátó az olasz termékek széles választékát kínálja
Tárolás
+2 és +8°C között tárolandó!
Forgalmazó
KLATOVY
Za Tratí 640, 339 01 Klatovy, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.