• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Galbani mozzarella

100 g
389 Ft 3 890 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

A Mozzarella klasszikus olasz sajt, friss, tejes ízzel. Hagyományosan paradicsommal és bazsalikommal fogyasztják "Caprese" salátaként, de forrón is ehető, melegszendvicsben, paniniben vagy tésztaételekben tálalva.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

OLASZORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ KEDVENCE

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco-tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak, méghozzá a ”robiola” fajtára specializálódtak. A Galbani évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést. Friss sajt, kéksajt, kemény sajt… a gyátó az olasz termékek széles választékát kínálja

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

KLATOVY
Za Tratí 640, 339 01 Klatovy, Csehország
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.