

Galbani
Galbani Parmigiano Reggiano sajt
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Extra kemény, félzsíros sajt. Zsírtartalom szárazanyagban min. 32% (m/m). Védőgázas csomagolásban.
A Parmiggiano Reggiano oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező (DOP) termék, amely kizárólag az olaszországi Bologna, Modena, Reggio Emilia, Mantova és Parma megyékben készíthető. Legalább 12, de akár 30 havi érése során a sajt a gondos odafigyelés következtében halvány aranyszínűvé válik, szerkezete darabos és morzsalékos lesz, az íze pedig mogyorós és sós jegyeket mutat. A hosszú érlelés következtében zamatosabb és tömörebb lesz, mint a többi kemény sajt. Intenzív zamatával kiváló kísérője tésztaételeknek, rizottóknak, vagy bármilyen egyéb ételnek.
Vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Termelői információ
A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.
Tárolás
+2 és +6°C között tárolandó!
Forgalmazó
Lactalis Hungária Kft.
1138 Budapest, Váci út 182.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Tej |
| Étkezési só |
| oltóenzim |
| rennin |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1633 kJ/392 kCal |
| Zsír | 28.4 g |
| amelyből telített zsírsavak | 20.9 g |
| Szénhidrát | 0 g |
| amelyből cukor | 0 g |
| Fehérje | 33 g |
| Só | 1.4 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |