• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Galbani Parmigiano Reggiano sajt

100 g
1 450 Ft 14 500 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

A Parmiggiano Reggiano oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező (DOP) termék, amely kizárólag az olaszországi Bologna, Modena, Reggio Emilia, Mantova és Parma megyékben készíthető. Legalább 12, de akár 30 havi érése során a sajt a gondos odafigyelés következtében halvány aranyszínűvé válik, szerkezete darabos és morzsalékos lesz, az íze pedig mogyorós és sós jegyeket mutat. A hosszú érlelés következtében zamatosabb és tömörebb lesz, mint a többi keménysajt. Intenzív zamatával kiváló kísérője tésztaételeknek, rizottóknak, vagy bármilyen egyéb ételnek.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco-tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak, méghozzá a ”robiola” fajtára specializálódtak. A Galbani évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést. Friss sajt, kéksajt, kemény sajt… a gyátó az olasz termékek széles választékát kínálja.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

GALBANI ACHATS
S.p.A. Egidio Galbani, Via Flavio Gioia 8, 20149 Milano (MI) Olaszország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 46 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.