Galbani Parmigiano Reggiano sajt

100 g
Nagyszerű ajánlat
 1 750 Ft 17 500 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A Parmiggiano Reggiano oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező (DOP) termék, amely kizárólag az olaszországi Bologna, Modena, Reggio Emilia, Mantova és Parma megyékben készíthető. Legalább 12, de akár 30 havi érése során a sajt a gondos odafigyelés következtében halvány aranyszínűvé válik, szerkezete darabos és morzsalékos lesz, az íze pedig mogyorós és sós jegyeket mutat. A hosszú érlelés következtében zamatosabb és tömörebb lesz, mint a többi keménysajt. Intenzív zamatával kiváló kísérője tésztaételeknek, rizottóknak, vagy bármilyen egyéb ételnek.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Termelői információ

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

GALBANI ACHATS
S.p.A. Egidio Galbani, Via Flavio Gioia 8, 20149 Milano (MI) Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 46 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.