• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Galbani Gorgonzola Cremoso zsíros lágy sajt

150 g
1 190 Ft 7 933 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

A Gorgonzola Cremoso egy DOP (azaz oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező) olasz sajt, mely a Galbani hagyományoknak és tapasztalatoknak megfelelőn készül. Enyhén kékpenészes, közepesen érlelt, nagyon krémes és könnyen kenhető sajt. A Cremoso olyan pasztőrözött tehéntej felhasználásával készül, amely a gorgonzola készítését is ellenőrző hatóság által felügyelt területről származik.

A sajt karakterét és krémes ízét különösen a kéksajtok kedvelői értékelik majd. A visszazárható csomagolásnak köszönhetően a Cremoso, a felbontás után könnyen tárolható hűtőben, anélkül hogy vesztene zamatából. Fogyaszd egy szelet kenyérrel, vagy salátákban, pizzán, tésztaételekben vagy csőben sütött zöldségre helyezve.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

OLASZORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ KEDVENCE

Az egész 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak, méghozzá a ”robiola” fajtára specializálódtak.A Galbani évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett! Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést. Friss sajt, kéksajt, kemény sajt… a cég az olasz termékek széles választékát kínálja.
 

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

GALBANI CORTEOLONA
S.p.A E. Galbani , Via dei Caduti 15/17, 27014 Corteolona (PV), Olaszország
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.