Galbani Gorgonzola Cremoso zsíros lágy sajt

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

 1 599 Ft 10 660 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A Gorgonzola Cremoso egy DOP (azaz oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező) olasz sajt, mely a Galbani hagyományoknak és tapasztalatoknak megfelelőn készül. Enyhén kékpenészes, közepesen érlelt, nagyon krémes és könnyen kenhető sajt. A Cremoso olyan pasztőrözött tehéntej felhasználásával készül, amely a gorgonzola készítését is ellenőrző hatóság által felügyelt területről származik.

A sajt karakterét és krémes ízét különösen a kéksajtok kedvelői értékelik majd. A visszazárható csomagolásnak köszönhetően a Cremoso, a felbontás után könnyen tárolható hűtőben, anélkül hogy vesztene zamatából. Fogyaszd egy szelet kenyérrel, vagy salátákban, pizzán, tésztaételekben vagy csőben sütött zöldségre helyezve. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Termelői információ

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

GALBANI CORTEOLONA
S.p.A E. Galbani , Via dei Caduti 15/17, 27014 Corteolona (PV), Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.