Kalifa

Kalifa fenyőmag

50 g
1 449 Ft 28 980 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország, Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kalifa fenyőmag

A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány különleges szerkezetű, többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz. Közülük legfontosabb a pinolénsav, aminek számos betegség megelőzésében fontos szerepe van. Hatékonysága főleg az elhízás megakadályozásában, a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának késleltetésében jelentős.

Termékinformáció

A fenyőmagot leggyakrabban salátákhoz, süteményekhez, zöldség- és rizsköretekhez, mártásokhoz használják. A legismertebb fenyőmaggal készülő étel a Pesto, az olaszok egyik legnépszerűbb szósza. Ez egy sűrű, zöld mártás olívaolajjal, bazsalikommal, fokhagymával, parmezán sajttal és jó sok fenyőmaggal.

Termelői információ

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Gilan Trading Kft.
H-2071 Páty, Kerekdombi út 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Fenyőmag

Tápérték: 100 g

Energia3016 kJ/730 kCal
Zsír68.4 g
amelyből telített zsírsavak4.9 g
Szénhidrát13.1 g
amelyből cukor3.6 g
Fehérje13.7 g
0.01 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.