• Kedves Kiflisek! Technikai hiba miatt ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak e-mailen és chat-en elérhető. Dolgozunk a mielőbbi megoldáson. Megértéseteket köszönjük!
  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

-21 %

Kalifa sárgabarack

100 g
Kedvezmény vége: 2023. 04. 04.
 899 Ft 
1 139 Ft8 990 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Kína,

Aszalt sárgabarack

Az intenzív, aromás íze miatt kedvelt sárgabarackot mutatós, élénk színe miatt szívesen használjuk süteményekhez és egyéb desszertekhez is.

Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő a kéntartalma, aminek köszönhetően hatékony a rákos megbetegedések megelőzésében, emellett méregtelenítő, és jótékony hatással van a bőrre, a haj növekedésére és a köröm állapotára.

Termelői információ

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Gilan Trading Kft.
2071 Páty, Kerekdombi u. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.