Frosch

Frosch Folyékony mosószer aloe vera kivonattal 1,5 liter

20 mosás
4 249 Ft 212 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékony, ugyanakkor bőrbarát mosószer, amely már alacsony hőfokon is használható. Aloe Vera kivonatot, valamint természetes tenzideket tartalmaz, amelyek elősegítik a tökéletes mosási eredményt. Alkalmas foltok előkezelésére is. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. A körültekintően kiválasztott illatanyagoknak köszönhetően nem okoz bőrirritációt, érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek ruháinak mosásához is használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat

Válogasd szét a mosnivalót (szín, szennyezettség, textil típusa szerint), valamint vedd figyelembe a gyártó textíliára vonatkozó mosási útmutatóját. A makacs foltokra előzetes kezelésként vidd fel a mosószert közvetlenül. Moss mindig az adott mosásnak megfelelő lehető legalacsonyabb hőmérsékleten. Ha a házi porra allergiás vagy, mosd az ágyneműket mindig 60 °C-on. Fertőző betegség esetén a mosási hőmérsékletet emeld 60 °C-ra.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz. Alaposan öblítsd ki a szemedet vízzel. Adott esetben a
kontaktlencséd eltávolítása, ha könnyen megoldható, öblítés folytatása javasolt. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni.
Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként  a hatályos jogszabályok szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Kft.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90. B épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5-15% nem ionos felületaktív anyagok
szappan
<5% anionos felületaktív anyagok
enzimek
illatszer
Aloe vera barbadensis