Frosch

Frosch WC tisztító gél málnaecettel

0,75 l
1 399 Ft 1 865 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, vízkő- és vizelet lerakódásokat a WC felületéről, még a perem alól is. Málnaecet tartalmával a legmakacsabb szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat is könnyedén megszünteti és ragyogóan tiszta felületet, friss málna illatot biztosít.

Használat

Nyomd a biztonsági kupakot az „1”-es jelzéseknél és csavard a „2”-es irányba. Permetezz a folyadékból a WC felületére és a perem alá, hagyd hatni – ha szükséges, használj WC kefét – majd öblítsd le. Tipp: A megfelelő adagolással költséget takaríthatsz meg és a természetet is véded. Figyelem: Gyermekek elől elzárandó. Ne keverd más termékekkel. Ne használd márvány vagy más savérzékeny felületeken.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/b


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

<5% anionos felületaktív anyagok
illatanyagok
málnaecet
Biológiailag lebomló sűrítőanyag
Kis mennyiségben kozmetikai színezőanyagok