• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

  • Kedves Kiflisek! A Nemzeti Vágta miatt Budapesten lezárások lesznek péntek délutántól hétfőig. Emiatt késésekre lehet számítani, úgyhogy érdemes mielőbb leadnod a rendelésedet. Köszönjük a megértést!

Lovela Baby Hipoallergén Folyékony mosószer színes ruhákhoz 1,45l

16 mosás
 2 099 Ft 131 Ft/mosás
Származási ország: Lengyelország,

Lovela Baby folyékony mosószer fehér ruhákhoz

  • MAVE - Magyar Védőnők Egyesülete
  • Már az első naptól
  • Biztonságos az újszülöttek és kisbabák bőrének is
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Klinikailag tesztelt

Használat

Színek és szennyeződés foka szerint válogasd ki a szennyest. Mosás előtt öblítsd ki hideg vízzel a szennyes pelenkákat. A nagyon szennyezett pelenkákat és ruhákat mosás előtt áztasd 30 percig mosószeres vízben. Amikor kézzel mosol, először alaposan oldd fel a szert a vízben. Amikor pelenkákat és babaholmit mosol, akkor ismételd meg az öblítőprogramot. Tartsd be a ruha gyártójának utasításait.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően alaposan moss kezet. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
H -1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.