Frosch

Frosch Málnaecetes vízkőoldó

1 l
1 399 Ft 1 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékony vízkőoldó málnaillattal. Használható fürdőszobai- és konyhai felületekhez és járólapokon is. Tartós, csíkmentes tisztaságot biztosít. Málnaecetet tartalmaz, így nemcsak a vízkövet, de a lerakódott szennyeződéseket, vízfoltokat, szappanlerakódásokat is eltünteti. Savérzékeny felületeken ne használd!

Használat

5 liter vízhez adagolj kb. 4 evőkanálnyit (60 ml) a termékből. Makacs szennyeződések esetén vidd fel hígítatlanul a felületre, hagyd rövid ideig hatni, majd alaposan öblítsd le. Fontos! *Ne használd a terméket savérzékeny felületeken (pl. márvány, kőpadló, zománcozott felületű fürdőkád, arannyal vagy ezüsttel bevont csaptelepek). Érzékeny felületek esetén egy nem feltűnő részen végezz próbatisztítást! Szerelvények esetén mindig alaposan öblítsd le a terméket és töröld szárazra a tisztított felületeket! Érzékeny bőrűek a terméket gumikesztyűben használják! Ne keverd más termékekkel!

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/b


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

illatanyagok
< anionos felületaktív anyagok
további málnaecet