Lovela Baby

Lovela Baby Hipoallergén Folyékony mosószer színes ruhákhoz 4,5l

50 mosás
6 999 Ft 140 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 5 599 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Lovela mosógél a színes ruhák mosásához kiemelkedik abszolút hipoallergén és kiváló minőségű formulájával, amely az atópiás bőrűek és az érzékeny, a legkényesebb és legmagasabb minőségű ápolást igénylő bababőr számára is alkalmas. A Lovela mosógélnek finom illata van, amely lényegesen enyhébb, mint a hagyományos mosószereké. A tökéletes mosási eredményekért és az illatos mosásért!

  • MAVE - Magyar Védőnők Egyesülete
  • Már az első naptól
  • Klinikailag tesztelt
  • Hipoallergén, azaz csökkentett allergén potenciállal rendelkezik

Használat

Színek és szennyeződés foka szerint válogasd ki a szennyest. Mosás előtt öblítsd ki hideg vízzel a szennyes pelenkákat. A nagyon szennyezett pelenkákat és ruhákat mosás előtt áztasd 30 percig mosószeres vízben. Amikor kézzel mosol, először alaposan oldd fel a szert a vízben. Amikor pelenkákat és babaholmit mosol, akkor ismételd meg az öblítőprogramot. Tartsd be a ruha gyártójának utasításait. Javasolt adagolás 4,5 kg száraz textíliához. Lásd a csomagoláson.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok
<5% szappanok
nemionos felületaktív anyagok
iodopropynyl butylcarbamate
phenoxyethanol
foszfonátok
illatanyagok