Frosch

Frosch Baby Folttisztító spray

300 ml
2 449 Ft 8 163 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 779 Ft
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Erőteljes hatású folttisztító spray a citromsav erejével, amely hatékony a beszáradt és makacs foltok ellen is. Használható fehér és színes ruhákhoz is. Közvetlenül mosás előtt kell felvinni a textilre, elősegítve ezzel a mosási hatékonyságot.

Használat

Mosás előtt alkalmazd. "STOP" állásból fordítsd el szórófejet negyedfordulattal, majd permetezd a készítményt a foltra és hagyd hatni rövid ideig (10 perc). Aztán tedd a ruhát mosógépbe és a szokásos módon mosd ki mosószerrel.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Gyermekektől elzárva tartandó .Kerüld el a permet belégzését. Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz. Alaposan öblítsd ki a szemedet vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, öblítés folytatása javasolt. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként  a hatályos jogszabályok szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Kft.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90. B épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

nem ionos felületaktív anyagok15 %
anionos felületaktív anyagok5 %
enzim
illatanyag
E330 - Citromsav