Frosch

Frosch Baby Mosogató

0,51 l
1 699 Ft 3 331 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékonyan távolítja el a makacs tej-, tápszer-, és ételmaradványokat a cumisüvegről, játszócumiról, rágókáról, valamint a lemosható bébi játékokról.Gyengéd és hipoallergén mosogatószer, amely könnyen és teljesen lemosható a felületről, így tökéletesen ártalmatlan a babákra.Nem tartalmaz illatanyagot és színezéket, ezért allergiában szenvedők számára is megfelelő. Bőrgyógyászok által tesztelt, bőrsemleges pH-értékű. Használat közben az értékes B5 provitamin megóvja a kéz bőrét a kiszáradástól.

Használat

Nyomj ki egy adag (kb. 4ml) mosogatószert 5 liter vízbe, és ebben mosd el a tisztítani kívánt edényeket, játékokat, stb. Makacs szennyeződés esetén használd hígítatlanul. Fontos! A terméket tartsd gyermekektől elzárt helyen.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Kft.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90. B épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

Összetevők

anionos tenzid15 %
Amfoter tenzid5 %
nem ionos tenzid
Amiláz enzim
E270 - Tejsav
b5 provitamin