• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Tudjuk, milyen fontos része a piacozásnak, amikor gondosan kiválogatod a legszebb finomságokat, de mi is pontosan ezt tesszük, mert célunk, hogy a kiváló minőségű magyar alapanyagok mindenki számára elérhetőek legyenek. Ne kelj hajnalban, és spórold meg a tülekedést meg a cipekedést is: a Kifli piacon minden kistermelői és kézműves finomságot megkapsz, amit az ország egész területéről gyűjtöttünk össze neked és még utaznod sem kell hozzá. A friss, magyar termések pedig akár 12 órán belül a termőföldről az asztalodra kerülhetnek (és nálunk nincs olyan, hogy „kettő lett, maradhat?”). Válogass kedvedre abban a tudatban, hogy ezt a széles termelői választékot máshol, egy helyen nem kapod meg! Mivel ez bizalmi ügy, az elégedettségi garanciánk azt jelenti, hogy kérdés nélkül visszakapod a pénzed, ha nem vagy elégedett. Nézz körbe a virtuális piacunkon!

A szezon színes slágerlistája

A hazai kistermelők legzamatosabb, pont éréskor betakarított, szezonális zöldségeit-gyümölcseit visszük házhoz neked. Harapj az Imre Kertészet biológiai növényvédelemmel működő üvegházban termett kígyóuborkájába és Kelet-Magyarország legelhivatottabb bio-termesztője, Kávássy László szermaradék-mentes, bio gála almájába!