HohesC

Hohes C Supershots Immun100%

330 ml
969 Ft 2 936 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hohes C Supershots Immun100%

Vegyes gyümölcslé sűrítményekből, gyümölcs- és gyömbér pürével és kurkuma kivonattal, cink-laktát és D-vitamin hozzáadásával. Természetes C-vitaminban gazdag. Gyümölcs és zöldésgtartalma 100%. Finom gyümölcsök válogatott kombinációjával, gyömbérrel és társaival a tökéletes összhangért. A hohes C Super Shots Immun különleges ízélményt kínál. A gyömbér és a kurkuma összetéveszthetetlen, finom csípősségük segítségével minden alkalommal meglepnek, miközben hozzák azt a bizonyos egészséges extrát is. Az egyedi narancs-mangó páros pedig szinte táncra perdül a szádban. Így áll össze a tökéletes gyömbéres, gyümölcsös shot: nem túl erős, nem túl enyhe, éppen jó. Egy shot (66 ml) a napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet jelentős részét fedezi: a C-vitamin 100%-át, a D-vitamin 75%-át, és a cink 38%-át. Mind a három hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez – ideális kiegészítői a kiegyensúlyozott étkezésnek és az egészséges életmódnak. Az öt 66 ml-es adagot tartalmazó, helytakarékos kiszerelésnek köszönhetően egy üveggel egy egész munkahétre felvértezheted magad.

A Super Shots-ok nem tartalmaznak tartósítószereket és hozzáadott cukrot. Nincs bennük semmilyen állati eredetű összetevő, vegán italok.

A palack 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Ez azt jelenti, hogy a gyártásához nincs szükség új műanyag előállítására, így is kíméljük a környezetet. Ráadásul sok műanyagot spórolunk meg azzal is, hogy egy 330 ml-es palack öt, azonnal iható 66 ml-es Shot-nak felel meg. Induljon kényelmesen és egyszerűen a napod!

Termelői információ
Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.
Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Kérjük felbontás után hűtve tárolja és 5-6 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó
Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Vegyes gyümölcslé sűrítményekből
Alma51 %
narancs25 %
acerola9 %
Citrom
mangó püré10 %
gyömbér püré4 %
Madagaszkári gyömbér kivonat0.07 %
kurkuma kivonat0.02 %
Cink-laktát
d-vitamin

Tápérték: 100 g

Energia171 kJ/41 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát9 g
amelyből cukor8.7 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost g