• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy holnaptól újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 8 szem hónapos retek
  • 1 csomag medvehagyma
  • 10 dkg zöld spárga
  • 1 cukkini
  • 20 dkg zöldborsó
  • Friss petrezselyem
  • Friss kapor
  • 1 dl alaplé
  • 14 dkg vaj
  • Kevés bébispenót
  • 1 lime
  • Cukor
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A zöld zöldségeket, pl cukkini, spárga, vágjuk falatnyi darabokra és sós vízben 3-4 percig belansírozzuk ,majd jeges vízben frissítsük.
  • 2A borsót így készítsük elő.
  • 3Az alapélből és vajból készítsünk egy gyors mártást, forraljuk őket össze, míg szép krémes lesz. Ízesítsük zöldfűszerekkel, sóval, borssal és lime lével.
  • 4A hónapos teret vágjuk cikkekre és ebben a vajas mártásban forraljuk kicsit pároljuk meg 2 perc alatt, majd forgassuk bele a levélzöldségeket és a blansírozott zöldségeket is.
  • 5Melegen tálaljuk.
Kifli tipp
Önálló előételként, vagy főételként is tökéletes, de lehet körete is sült húsoknak, halaknak, grillezett sajtnak.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK