Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 szép durbincsfilé
  • 1 kg apró újburgonya
  • 10 dkg vaj
  • 1 csokor medvehagyma
  • Kevés spenót
  • Friss petrezselyem
  • Friss snidling
  • 1 dl alaplé
  • Fél citrom
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Halfilé
  • Zöldségek
  • Cukkini
  • Brokkoli
  • Karalábé

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A halfiléket sózzuk be mindkét oldalukon.
  • 2A burgonyát vágjuk félbe és főzzük meg sós vízben.
  • 3A spenótot, medvehagymát is mossuk meg.
  • 4Az alaplevet egy serpenyőben forraljuk fel és adjuk hozzá a vajat, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük pár csepp citrommal, zöldfűszerekkel és forraljuk addig, amíg kissé besűrűsödik.
  • 5Ebben a szószban forgassuk át a zöld leveleket és a megfőtt burgonyát.
  • 6A halfiléket forró, lehetőleg tapadásmentes serpenyőben kevés olajon süssük ropogósra, majd dobjunk rá egy darabka vajat és locsoljuk meg a habzó vajjal.
  • 7A vajas zöldségekkel tálaljuk.
Kifli tipp
Más halfilével is elkészíthető. A zöldségeket kedvünkre variálhatjuk, a burgonya el is hagyható, vagy cukkínire, brokkolira, karalábéra, stb cserélhető, ha szénhidrátszegényen szeretnénk elkészíteni.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD