Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 20 db Hartai Fürj Tanya Fürjtojás
  • 200 ml Csengő natúr görög joghurt
  • 1 csomag Eisberg Fitness Mix friss salátakeverék
  • 50-100 g Pecorino Romano vagy parmezán
  • 100 g fagyasztott zöldborsó, sós vízben megfőzve, jeges vízben frissítve
  • 1 kovászos bagett kockára vágva
  • 50 ml extra szűz olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 g vaj
  • Bors
  • Friss zöldfűszerek
  • Csírák vegyesen

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A krutonhoz a felkockázott bagettet vagy kovászos kenyeret először olívaolajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a vajat, a megroppantott gerezd fokhagymát, sózzuk-borsozzuk, és tegyük be 150 fokos sütőbe 20 percre, hogy teljesen ropogós legyen.
  • 2A tojást 5-6 perc alatt főzzük lágyra, ha fürjtojást használunk, annak két és fél perc elég.
  • 3Főzés után a tojásokat azonnal tegyük jéghideg vízbe!
  • 4A dresszinghez a görög joghurtot egy csipet sóval és egy negyed gerezd reszelt fokhagymával keverjük simára.
  • 5Tálaláskor a zöldségeket és a tojást halmozzuk a tányérra, szórjuk meg ropogós krutonnal és dresszingként a joghurtot adjuk hozzá.
  • 6Vékonyra forgácsolt sajttal szórjuk meg!
Kifli tipp
A sajtot érdemes zöldséghámozóval vékonyan forgácsolni. Másfajta dresszinggel vagy vinaigrette-tel is finom. Kísérletezzünk a zöldégekkel kedvünk szerint!
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK