Skip navigation

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 db bivalymozzarella
  • Kb 70 dkg vegyes paradicsom és koktélparadicsom
  • 1 dl extra szűz olíva olaj
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • Tengeri só ízlés szerint
  • Frissen őrölt bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Borecet
  • Citrom
  • Zöldfűszerek
  • Aszalt paradicsom
  • Kovászos kenyér vagy bagett

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A paradicsomokat vágjuk vékony szeletekre, a koktélparadicsomokat pedig félbe, vagy cikkekre.
  • 2
    Enyhén sózzuk és borsozzuk meg őket.
  • 3
    Tálaláskor halmozzuk a paradicsomokat egy tálba, középre kerüljön a mozarella és alaposan öntözzük meg jófajta olívaolajjal és ízesítsük friss bazsalikomlevéllel.
Tip
Ha szeretjük, kevés borsecet vagy citromlevet is csepegtethetünk a salátára és használhatunk más zöldfűszereket is. Pár darab aszalt paradicsom is jó ízesítő lehet, ha karakteresebben szeretjük. Egy szelet kovászos pirítóssal akár főételként is megállja a helyét.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD