Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 db bivalymozzarella
  • Kb 70 dkg vegyes paradicsom és koktélparadicsom
  • 1 dl extra szűz olíva olaj
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • Tengeri só ízlés szerint
  • Frissen őrölt bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Borecet
  • Citrom
  • Zöldfűszerek
  • Aszalt paradicsom
  • Kovászos kenyér vagy bagett

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A paradicsomokat vágjuk vékony szeletekre, a koktélparadicsomokat pedig félbe, vagy cikkekre.
  • 2Enyhén sózzuk és borsozzuk meg őket.
  • 3Tálaláskor halmozzuk a paradicsomokat egy tálba, középre kerüljön a mozarella és alaposan öntözzük meg jófajta olívaolajjal és ízesítsük friss bazsalikomlevéllel.
Kifli tipp
Ha szeretjük, kevés borsecet vagy citromlevet is csepegtethetünk a salátára és használhatunk más zöldfűszereket is. Pár darab aszalt paradicsom is jó ízesítő lehet, ha karakteresebben szeretjük. Egy szelet kovászos pirítóssal akár főételként is megállja a helyét.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD