Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 10 dkg sonka, vagy füstölt tarja vékonyra szeletelve
  • 4 szelet kenyér, vagy kalács
  • Rukkola
  • Medvehagyma
  • Vegyes saláta
  • 5 dkg vaj
  • Petrezselyem
  • Snidling
  • 1 kanál ecetes torma
  • 1 kanál mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • Bors

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Kenyér
  • Parmezán

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A krutonhoz kockázzuk fel a kenyeret vagy a kalácsot és kevés olívaolajon pirítsuk meg. Ha megpirult adjunk hozzá egy kanál vajat és azzal is pirítsuk össze.
  • 2Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg kedvünk szerint apróra vágott zöldfűszerekkel.
  • 3A vinegretthez keverjük össze a tormát és a mustárt, adjunk hozzá két kanál vizet és egy rúd mixerrel keverve csorgassuk hozzá az olajat.
  • 4Tálaljuk a salátát medvehagymával, vegyes salátalevelekkel, rukkolával, dresszinggel és a krutonokkal.
Kifli tipp
Olasz sonkát, esetleg coppa-t is használhatunk hozzá, de vékonyra szeletelt húsvéti sonkával is elkészíthető Ha szeretjük pár forgács Parmezánt is tehetünk rá
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD