Nádudvari

Nádudvari Túró Sovány

250 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 17 NAPIG

899 Ft 3 596 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 599 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Könnyen emészthető, alacsony zsírtartalmú, és nélkülözhetetlen a konyhában. A különleges rögös állomány a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

Termelői információ

A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. 2007. szeptember 1-jén alakult meg. Húsüzemük jogelődje már 1969-től működik, tejüzemükben 1975 óta folyik tejfeldolgozás, 2010-ben pedig beindult a mirelit üzletág.
A regionális ízvilágot a modern táplálkozás követelményeivel összhangban képviselő termékeik garantáltan megfelelnek a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak. A Nádudvari márkajelzés az ország minden pontján, a hazai és nemzetközi üzlethálózatokban is garanciát jelent a minőségre.
Legkedveltebb termékük, a Nádudvari túró minőségét a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta. A Nádudvari sovány túró és a Nádudvari 25% tejföl elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy Arany Fokozatát.

Tárolás

0°C-6°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Nádudvari Élelmiszer Kft.
4181 Nádudvar,
Gutenberg u. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 17 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tej
kultúra
Zsírtartalom10 %

Tápérték: 100 g

Energia334 kJ/79 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát4.1 g
amelyből cukor2.8 g
Fehérje14 g
0.09 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.