• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
4 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 2 tojás
  • 5 dkg kristálycukor
  • 50 dkg tehéntúró
  • 2 ek olvasztott vaj
  • Csipet só
  • Fél citrom reszelt héja
  • 1 tk vanília kivonat
  • 13 dkg búzadara

TÁLALÁSHOZ

  • Ízlés szerint pirított zsemlemorzsa
  • Tejföl
  • Porcukor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tojásokat a cukorra felhabosítom.
  • 2A túróhoz adom az olvasztott vajat, a sót, a reszelt citromhéjat, a vanília kivonatot, villával összetöröm, ráöntöm a cukorral felhabosított tojásokat, rászórom a búzadarát, óvatosan összeforgatom, majd minimum egy órára hűtőbe teszem.
  • 3A hűtés után tetszőleges méretű gombócokat formázok és forrásban lévő vízben megfőzöm őket, ez néhány perc alatt megvan, amikor a gombócok feljönnek a víz tetejére, még 2-3 percet főzöm és el is készült.
  • 4Leszűröm, majd megforgatom pirított zsemlemorzsában és ízlés szerint porcukorral elkevert tejföllel kínálom.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

TÁLALÁSHOZ