

Nádudvari
Nádudvari Félzsíros laktózmentes túró
250 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nádudvari Félzsíros laktózmentes túró
A termék közvetlen fogyasztásra alkalmas.
Zsírtartalom a szárazanyagban: legalább 25%(m/m)
Laktóztartalom: <0,1g/100g
Termelői információ
A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. 2007. szeptember 1-jén alakult meg. Húsüzemük jogelődje már 1969-től működik, tejüzemükben 1975 óta folyik tejfeldolgozás, 2010-ben pedig beindult a mirelit üzletág. A regionális ízvilágot a modern táplálkozás követelményeivel összhangban képviselő termékeik garantáltan megfelelnek a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak.
A Nádudvari márkajelzés az ország minden pontján, a hazai és nemzetközi üzlethálózatokban is garanciát jelent a minőségre. Legkedveltebb termékük, a Nádudvari túró minőségét a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta. A Nádudvari sovány túró és a Nádudvari 25% tejföl elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy Arany Fokozatát.

Tárolás
0-6 °C között tárolandó. Fogyasztható (nap, hónap, év) a feltüntetett időpontig, bontatlan csomagolásban.
A felbontást követően mielőbb fogyasszd el!
Forgalmazó
Nádudvari Élelmiszer Kft.
4181 Nádudvar,
Gutenberg u. 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tej |
| kultúra |
| laktáz enzim |
| Zsírtartalom a szárazanyagban: legalább 25% |
Tápérték: 100 g
| Energia | 575 kJ/137 kCal |
| Zsír | 7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 4.8 g |
| Szénhidrát | 2 g |
| amelyből cukor | 2 g |
| Fehérje | 16 g |
| Só | 0.08 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |