BIO ORGANIC KINGDOM

Hazai BIO Organic Kingdom édesburgonya, hámozott , csomagolt

0,7 kg
BIOTermelői
2 390 Ft 3 414 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az édesburgonya vagy batáta, rendszertanilag nem számít burgonyának, csak  a gumói hasonlatosak az általunk ismert burgonyához. Izgalmas zöldség tele vitaminokkal. Található benne A és C vitamin, de rostokban és antioxidánsokban is igen gazdag. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, serkenti az agyműködést és az emésztést. Fogyaszthatjuk sütve, főzve.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Vörös változatát Dél-Amerikában ruhafestésre is használják.

Termelői információ

Biogazdaságuk egy kis településen, Kölcsében, a szatmári régió szívében, egy még érintetlen, kevésbé felfedezett természeti környezetben található.
A szatmári régiót gyakran emlegetik Magyarország "gyümölcsöskertjeként", ami nem csoda, hiszen ez a környék nagyon híres az itt termelt almáról, szilváról, dióról és meggyről. Környékükön nagyon sok természetvédelmi terület található, ami ideális terepet nyújt a biogazdálkodásnak. A vállalkozás kezdetei 1997-re nyúlnak vissza. Ekkor kezdtünk családi gazdaságként kis területen zöldségeket termelni. A kezdeti egy hektáros terület hamar bővült, ma már mintegy 50 hektáros területen termelnek zöldséget és gyümölcsöt.  Területeiket fokozatosan állították át ökológiai termesztésre. Ettől az időponttól kezdve gazdaságukban nem használtak műtrágyákat, szintetikus növényvédő, illetve gyomírtó szereket. A környezet tudatosság, és a természeti környezetünk megóvása elsőrangú szerepet játszik gazdaságuk életében.

Tárolás

hűtve 3-5°C között tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest, Nádor u. 11


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.